Om oss

Företagspresentation

Eli:s verksamhet startade 1989 i klassisk ”Gnosjöanda”, med små medel men med ett brinnande engagemang och entreprenörskap. Till en början bedrevs produktionen i ett omgjort hönshus vilket dock ganska snabbt blev trångbott. Verksamheten bestod då som nu av kundanpassade elektriska lösningar.

Under 90-talet kom även olika belysningsprodukter in i verksamheten, något som sedermera mynnade ut i en egen produktserie bestående av olika typer av träarmaturer.

Efter diverse flyttar till olika lokaler togs 1997 beslut att bygga en egen fabrik. Under 2000-talet har verksamheten breddats och utökats och idag ligger fokus ännu mer på kundanpassade lösningar både när det gäller elprodukter och belysningslösningar.

Vårt egna belysningsprogram består idag mestadels av utomhusprodukter för offentlig miljö. Med våra armaturer vill vi skapa inbjudande, trivsamma och säkra miljöer. Vi samarbetar med flera olika formgivare och försöker hela tiden hitta innovativa belysningslösningar, både när det gäller design och teknik.

Oavsett vad vi tillverkar så är kvalitet och service ledord i vår verksamhet. Ett rikt kontaktnät av lokala leverantörer gör att vi kan leverera helhetslösningar snabbt och kostnadseffektivt.

Certifikat

/

Vår tillverkning är certifierad  av TransQ

transq_qualified

Nyheter

/

Eli Showroom
Eli produktion